Fortrydelsesret

Bytte- og Fortrydelsesret

Som forbruger har du 60 dages bytte- og fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Bytte- og fortrydelsesfristen udløber 60 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Varer købt som julegaver i november og december byttes frem til 24. februar.

Fristen indebærer, at du har 60 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du gerne vil bytte eller fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@klassiskguld.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne, som er vedhæftet som pdf i din ordrebekræftelsesmail.


Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Har du opnået fri fragt, men returnerer en del af købet således at din resterende ordre kommer under grænsen for fri fragt, vil fragtomkostningerne blive fratrukket returbeløbet.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 

Ingen fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer, i specialmål eller har fået et tydeligt personligt præg.

 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Zenta Design

Skoletoften 44

6710 Esbjerg V
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.