Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

KlassiskGuld.dk er en del af Zenta Design
CVR-nr. 29 25 26 29
Skoletoften 44, 6710 Esbjerg V

Telefonnummer: 78 70 29 19

 

 

 

 

KlassiskGuld.dk er e-mærket. Din garanti for tryg og sikker handel på nettet.

 

Betaling

KlassiskGuld.dk tager imod Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard samt MobilePay.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betaler du med et internationalt betalingskort (Mastercard eller Visa), reserveres beløbet med det samme.
Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:
1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

De kortoplysninger du indtaster ved bestilling via vores hjemmeside, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. 

2-faktor godkendelse
KlassiskGuld.dk bruger den højeste standard for sikker betaling med bla. 2-faktor godkendelse, for bedst muligt at kunne beskytte vores kunder mod misbrug af deres metalingsmidler. Klik her for at læse en vejledning og få mere information om sikker betaling med 2-faktor godkendelse.

Fragt

KlassiskGuld.dk leverer via PostNord. Der er mulighed for levering på hjemmeadressen med MyPack Home eller til afhentning på et af de snart utallige afhentningssteder med MyPack Collect.

Fragtprisen er afhængig af vægt og leveringsform og vil fremgå af bestillingssiden inden betaling. Fragtprisen varierer typisk mellem 36 kr. for levering til en pakkeshop, og 48 kr. for levering hjemme privat.

Leveringstiden kan varierer alt efter produkt og lagerstatus. Leveringstiden fremgår på den enkelte produktside. Leveringstiden er generelt mellem 2-5 hverdage.

KlassiskGuld.dk leverer i øjeblikket kun i Danmark og Grønland. Du er velkommen til at kontakte os, hvis der evt. er et ønske om levering udenfor Danmark.

Bytte- og Fortrydelsesret

Som forbruger har du 60 dages bytte- og fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Bytte- og fortrydelsesfristen udløber 60 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Varer købt som julegaver i november og december byttes frem til 24. februar.

Fristen indebærer, at du har 60 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du gerne vil bytte eller fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@klassiskguld.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne, som er vedhæftet som pdf i din ordrebekræftelsesmail.


Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
Har du opnået fri fragt, men returnerer en del af købet således at din resterende ordre kommer under grænsen for fri fragt, vil fragtomkostningerne blive fratrukket returbeløbet.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 

Ingen fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer, i specialmål eller har fået et tydeligt personligt præg.

 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Zenta Design

Skoletoften 44

6710 Esbjerg V
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

Zenta Design

Skoletoften 44

6710 Esbjerg V


 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos KlassiskGuld.dk:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger til Postnord, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

 

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart
 
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@klassiskguld.dk 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte KlassiskGuld.dk kundeservice på mail kontakt@klassiskguld.dk eller telefon 78 70 29 19. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

naevneneshus.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 22.01.2021

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular