Om os

KlassiskGuld.dk er en webshop, der er dedikeret til at tilbyde dig markedets bedste priser på de mest klassiske guldsmykker.

 

Mere end 25 års erfaring

Hos KlassiskGuld.dk har vi mange års erfaring med smykkebranchen. Denne erfaring bruger vi nu til at sikre dig de skarpeste priser på klassiske guldsmykker. Med erfaring fra både detailhandel og som uddannet guldsmed, kender vi alt til branchens leverandører, forretningsomkostninger, smykke kvaliteter og guldsmedehåndværket.

KlassiskGuld.dk har nu valgt at fokusere på en 100% web baseret forretningsmodel. De sparede omkostninger til drift af en fysisk butik samt vores mange års erfaring, kommer nu vores kunder til gode i vores bestræbelser på at kunne levere Danmarks billigste guldsmykker.

 

Altid ægte guld

Hos Klassiskguld.dk finder du kun smykker af ægte guld. Vores mange års erfaringer viser, at smykker af ægte guld, er billigere i det lange løb, selvom de koster mere ved anskaffelse. Igennem mange år har vi set, at de mange modesmykker af forgyldt sølv ganske enkelt ikke holder særligt længe. Den ultra tynde forgyldning bliver hurtigt slidt igennem, og smykket bliver misfarvet og grimt. En ny forgyldning koster ofte tæt på det samme, som man har givet for smykket. Smykkerne bliver derfor kasseret efter ganske få års brug.

Smykker af ægte guld kan altid renses og poleres, så de fremstår som nye igen. Vi har igennem tiderne renset og poleret rigtig mange smykker, som skulle gives videre til næste generation.

Hos Klassiskguld.dk tror vi derfor på, at smykker af ægte guld på længere sigt, er meget mere økonomiske og bæredygtige end den ”køb og smid væk” kultur, som de forgyldte smykker danner grundlag for.

 

 

Har du spørgsmål eller kan du ikke finde lige det du søger, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail.

 

Tak fordi du kiggede forbi

Venlig hilsen

KlassiskGuld.dk