Om os

KlassiskGuld.dk er en webshop, der er dedikeret til at tilbyde dig markedets bedste priser på de mest klassiske guldsmykker.

 

Mere end 25 års erfaring

Hos KlassiskGuld.dk har vi mange års erfaring med smykkebranchen. Denne erfaring bruger vi nu til at sikre dig de skarpeste priser på klassiske guldsmykker. Med erfaring fra både detailhandel og som uddannet guldsmed, kender vi alt til branchens leverandører, forretningsomkostninger, smykke kvaliteter og guldsmedehåndværket.

KlassiskGuld.dk har nu valgt at fokusere på en 100% web baseret forretningsmodel. De sparede omkostninger til drift af en fysisk butik samt vores mange års erfaring, kommer nu vores kunder til gode i vores bestræbelser på at kunne levere Danmarks billigste guldsmykker.

 

Altid ægte guld

Hos Klassiskguld.dk finder du kun smykker af ægte guld. Vores mange års erfaringer viser, at smykker af ægte guld, er billigere i det lange løb, selvom de koster mere ved anskaffelse. Igennem mange år har vi set, at de mange modesmykker af forgyldt sølv ganske enkelt ikke holder særligt længe. Den ultra tynde forgyldning bliver hurtigt slidt igennem, og smykket bliver misfarvet og grimt. En ny forgyldning koster ofte tæt på det samme, som man har givet for smykket. Smykkerne bliver derfor kasseret efter ganske få års brug.

Smykker af ægte guld kan altid renses og poleres, så de fremstår som nye igen. Vi har igennem tiderne renset og poleret rigtig mange smykker, som skulle gives videre til næste generation.

Hos Klassiskguld.dk tror vi derfor på, at smykker af ægte guld på længere sigt, er meget mere økonomiske og bæredygtige end den ”køb og smid væk” kultur, som de forgyldte smykker danner grundlag for.

 

Gennemsigtige priser

Hos KlassiskGuld.dk har vi skåret priserne helt ind til benet. Som kunde kan du altid se nøjagtigt, hvad du betaler for. Du bliver ikke påtvunget unødvendige omkostninger, som f.eks. smykkeæsker, der i nogle tilfælde bliver smidt ud, når smykket tages i brug, eller ligger og fylder i kommodeskuffen uden at blive brugt.

 

Der findes ingen gratis forsendelse

Efter mere end 25 år i detailhandlen er det endnu ikke lykkes os at finde et distributionsfirma, der leverer pakker gratis. Det betyder, at omkostningerne til forsendelser fra samtlige webshops med ”gratis forsendelse”, automatisk betales af deres kunder, da denne omkostning nødvendigvis må være lagt på prisen af varerne. Hver eneste vare vil i deres pris være pålagt en forsendelsesomkostning i tilfælde af, at de bliver solgt som en enkelt vare, og skal sendes helt for sig selv. Det betyder, at hvis man køber flere varer samlet, risikerer man at betale for flere forsendelser end den ene samlede forsendelse som varerne bliver sendt i. Det synes vi ikke er fair.

Hos KlassiskGuld.dk betaler du derfor altid kun for én forsendelse, uanset hvor mange varer du vælger at købe samlet på en gang.

 

Valgfrit køb af smykkeæsker

Omkostningerne til smykkeæsker bliver i branchen oftest gemt i prisen for smykkerne. Vores erfaring viser, at der faktisk er en ret stor del af kunderne, der reelt ikke ønsker en æske. Mange bruger ikke æsken efter, at de er kommet hjem og har taget smykket i brug. De opbevarer i stedet smykket i et smykkeskrin, smykketræ eller på anden vis. Æsken vil derfor enten ligge og fylde i kommodeskuffen eller blive smidt ud. Der er kommet en langt større bevidsthed blandt vores kunder om at undgå unødvendigt emballage og affald for dermed også at skåne miljøet.

Hos KlassiskGuld.dk har vi derfor gjort vores klassiske guldsmykker endnu billigere ved ikke at inkludere en æske i priserne. Ønsker du en æske eller skal give smykket som gave, kan du derimod helt frit vælge mellem forskellige æsker som et tilkøb. Køber du f.eks. en halskæde og et vedhæng, kan du dermed nøjes med at betale for én æske, i stedet for at være tvunget til at betale for to såkaldte ”gratis” æsker, der vil være pålagt prisen for hvert smykke. Det synes vi er mest fair.

 

Har du spørgsmål eller kan du ikke finde lige det du søger, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail.

 

Tak fordi du kiggede forbi

Venlig hilsen

KlassiskGuld.dk